Login
Main menu

Actualitat de la campanya

Alfredo Menéndez també coneix ja la campanya Barcelona7M

Alfredo Menéndez, director del programa "Las mañanas de Radio Nacional" de Ràdio Nacional d'Espanya, també va voler enviar una salutació als amics d´ARMIC i de Freqüència al Dia. Menéndez ha estat guardonat avui 16 de juny amb el Premi Nacional de Ràdio Luis de l'Omo, que li ha estat lliurat de mans del veterà radiofonista, col·leccionista de ràdios i president d'Honor de l'Acadèmia de ràdio en una gala a Barcelona amb José María Iñigo com a presentador de la mateixa.

El programa Els matins de Ràdio Nacional, s'emet de dilluns a divendres de 06.00 a 12.00 hores, i està enganxat a l'actualitat informativa. Compta amb un fantàstic equip que aquesta temporada es va ampliar amb col·laboradors com María Casado que comparteix cada dilluns les seves "Històries de la tele", Aitormenta ensenya matemàtiques cantant, Luis Bassat desgrana secrets de la publicitat i els germans Torres obren la gana dels oients.

Alfredo Menéndez, se suma a la llarga llista que creix cada dia, de persones que ja coneixen la campanya Barcelona7M promoguda pels radioaficionats de l'ONCE (ARMIC), amb el suport de diferents institucions, entre les quals es troben l'Acadèmia de Ràdio.


Barcelona7M és una campanya promoguda pels radioaficionats de l'ONCE (ARMIC), en suport a la candidatura per a la concessió, per part de la Generalitat de Catalunya, del guardó "Creu de Sant Jordi" (ara ja a títol pòstum), a l'inventor , divulgador i radioaficionat català Francesc Xavier Paradell Santotomás-EA3ALV.

 

Tornar al principi

FacebookTwitterRSS