Login
Main menu

Actualitat de la campanya

Entrevista Xavier Paradell Santotomàs - Exclusiva a ONDA CERO

L'inventor, divulgador i radioaficionat català, és entrevistat en exclusiva a la cadena. Paradell, conversa amb el jove presentador cec.

Quino Ceular, polifacètic home de ràdio, col·laborador de l'Associació de Radioaficionats Minusvàlids Invidents de Catalunya, i actiu col·laborador de la campanya Barcelona7M, dirigeix ​​i presenta, un dels espais més estimats, i de major audiència en la freqüència modulada del nostre país, dedicat a la ràdio ia la radioafició.


Gente de Córdoba, és un espai emès per ONDA CERO, que pretén omplir en horari de tarda, a manera de brillant espai locutat pel mateix Quino amb l'ajuda d'Antonio Zurita i el seu equip de col·laboradors.

El programa, amb llenguatge amè i fàcilment comprensible per al gran públic, redueix el desconeixement general que existeix en la societat, sobre la radioafició, ¿què som ?, i què fem els radioaficionats?

En forma de breus capítols setmanals, Ceular, que va ser també un dels participants durant anys en l'emissora interna de l'ONCE, Canal ONCE. Ara des de la ciutat andalusa, s'acosta amb entrevistes a radioaficionats, l'actualitat i les notícies del sector, divulgant de forma àmplia i distesa aquest apassionant hobby entre els profans de la matèria.

En aquesta edició, Quino ens apropa en exclusiva la primera entrevista que el gran Xavier Paradell Santotomas - EA3ALV, concedeix després de la presentació de la campanya batejada com "Barcelona7m"., Promoguda pels radioaficionats de l'ONCE.

 

 

Tornar al principi

FacebookTwitterRSS