Login
Main menu

Actualitat de la campanya

La Tamborinada 2019 amb la Campanya Barcelona7M

Un any més “L´Escola de Ràdio ARMIC” (Els Radioaficionats de l´ONCE) arriba amb la campanya Barcelona 7M a la Tamborinada. La gran festa de l´oci, la cultura i el lleure de Barcelona amb més de 1000 voluntaris y 100 activitats gratuïtes.

La Tamborinada tindrà lloc el proper dia 2 de juny, al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

 

TALLERS DE RÀDIO I RADIOAFICIONATS

Els visitants podran fer ràdio, i conèixer de prop la ràdio feta i practicada per cecs i PERSONES amb deficiència visual, així com PERSONES sordes u altres disCAPACITATS.

Contarem amb la presència de radioaficionats cecs de l´ONCE, operadors amb altres disCapacitats, i formadors de l´equip docent d´ARMIC que ens acompanyaran en el “shack” de la estació oficial de la TAMBORINADA.

Tothom que s´acosti a la carpa de ràdio als talleres dels Radioaficionats d´ARMIC durant tot el dia, podrà descobrir el paper social de la radio i la radioafició com a mitjà de superació personal i d’inclusió social per les PERSONES cegues i amb disCAPACITAT. El gran paper social que representa aquesta pel col·lectiu de cecs. El molt que els aporta. I fer ràdio amb ells, convertint-se en radioaficionats per un dia.

 

 

 

 

FOTOS DE RÀDIO

Tothom que ho desitgi podrà fer-se una fotografia de record fent ràdio a la carpa de ràdio de la Tamborinada.

S´atendrà al públic per ordre d´arribada.

Els menors d´edat hauran de anar acompanyats d´una persona adulta.

 

 

 

 

RECOLLIDA DE SIGNATURES PER LA CAMPANYA BARCELONA 7M

Durant tota la Tamborinada, l´equip de la campanya Barcelona7M també estarà present a la carpa de ràdio recollint signatures de suport a la campanya.

Us animem i convidem a tots a participar a la campanya “Barcelona 7M”, de suport a la candidatura per la Creu de Sant Jordi (ara ja a títol pòstum) per l´inventor, divulgador i radioaficionat català Francesc Xavier Paradell Santotomás – EA3ALV.

Algú que sempre va ajudar, i va creure, fins i tot en alguns casos per sobre de les seves possibilitats, en els radioaficionats de l´ONCE. Una PERSONA que pensava en les PERSONES, y divulgà com pocs, el molt que la ràdio representa pel col·lectiu de PERSONES cegues.

 

¡Moltes gràcies Xavier!

 

Poden signar totes les persones que ho desitgin a títol individual, i les entitats, associacions, esplais, federacions o altres de manera col·lectiva.

Les entitats poden contactar amb ARMIC.

 

 

Ens hi ajudeu? Veniu a signar! en suport a la campanya

 

La campanya a Twitter @Barcelona7M (#Barcelona7M)

 

Amb il·lusió, entre TOTS ho farem REALITAT.

 

Tornar al principi

FacebookTwitterRSS