Login
Main menu

Actualitat de la campanya

Vicent Partal amb el Barcelona 7M i els radioaficionats de L´ONCE

El periodista Vicent Partal, també ha volgut donar suport a la candidatura de la Creu de Sant Jordi per a Francesc Xavier Paradell Santotomás. Recordant la històrica activitat "La Sagrada Família parla al món", realitzada dins de la gira ARMIC 30 Anys 30 activitats.

La campanya Barcelona 7M, dóna suport a la candidatura de la Creu de Sant Jordi per a Xavier Paradell. Persona que sempre va pensar en les persones, especialment en el col·lectiu de persones cegues de l'ONCE i en les seves Capacitats.

Diferents personatges coneguts, famosos, gent del món de la ràdio i la TV, radiofonistes i comunicadors, esportista, artista, i molts altres ja han manifestat la seva suport a la candidatura per l'inventor, divulgador i radioaficionat català.

 

 

 

 

Transcripció del text

 

Sóc Vicent Partal, director de Vilaweb i vull sumar-me també a aquesta campanya "Barcelona7M" promoguda per l´ARMIC, pels radioaficionats de l´ONCE en suport a la candidatura per què Francesc Xavier Paradell siga distingit amb la Creu de Sant Jordi.

En Francesc Xavier era una persona que va treballar moltíssim per la radiodifusió. Que va ser un gran divulgador. Un col·laborador amb tota mena de campanyes que si van fer.

Responsable d´aquella històrica activitat "La Sagrada Família parla al món". Jo crec que va ser una de les persones clau. I és bo en eixe sentit que el país reconega la seva trajectòria, en aquest cas, a través d´un gest tan simbòlic com la Creu de Sant Jordi.

I que tots els qui d´alguna manera em seguit la seva trajectòria i tots els qui d´alguna manera ens movem en aquest món, puguem dir clarament, com ho faig jo ara mateix, que estaríem molt contents, que pensem que seria un gest just i un gest, sobretot, necessari per ressaltar tants i tants anys de feina com en Francesc Xavier Paradell va dipositar, i va fer al servei de tots nosaltres.

 

Tornar al principi

FacebookTwitterRSS