Login
Main menu

Amigos de la onda corta

Amigos de la Onda Corta es un programa de Ràdio Exterior de Espanya dedicat a les telecomunicacions i als oients de ona curta (SW) que tenen com a passatemps o dedicació especial la captació de les senyals de les emissores estrangeres i l´enviament de controls d´escolta. El desenvolupament de les tecnologies de la informació i la comunicació.

El desenvolupament de tecnologies de la informació i de la comunicació ha augmentat el nostre interès per continguts relacionats amb internet, les transmissions i el mon digital. Les ràdios internacionals, i en aquest cas Radio Exterior d´Espanya, utilitzen totes les vies possibles de comunicació per a dur als oients informació sobre les noves tecnologies i les telecomunicacions. La Ona curta, el satèl·lit e internet son mitjans transmissors i divulgadors de un missatge que es renova setmana rere setmana.

"Amigos de la Onda Corta" continua el camí traçat a Ràdio Exterior d´Espanya per anteriors espais com 'CQ, CQ, llamada general' o el "Programa DX de REE". Una travessia que ha comptat amb successius relleus: Ambrosio Wang An-Po y Josefina Peña, Pilar Salvador y Pablo Hulka, Antonio Lapeña, Wenceslao Pérez Gómez, Ángel Rodríguez Lozano, Manuel Lobeiras i Antonio Buitrago.

"Amigos de la Onda Corta" pot ser escoltat en directe a través de la seva transmissió ionosfèrica, per satèl·lit o Internet, i també en diferit quant ho desitgi mitjançant la descarrega del programa en format mp3 o Podcast.

FacebookTwitterRSS